Betala vad du vill

Betala vad du vill

Bilderna på sidan är fria att använda för den som gör det fritt och frivilligt. Bland annat syftar det till att förse den som behöver det med bilder från vandringsleder och naturreservat i Ångermanland. Genom att betala frivilligt för bilder du använt, eller bara stötta projektet för att du gillar bilderna, så gör du det lättare att få till fler bilder från naturreservat och vandringsleder i Näsåker med omnejd. 

Bitcoin

Problematiskt, visst. Spännande, definitivt. Kryptovaluta är jättekonstigt. Du kommer inte bli varken kriminell eller stenrik av att använda det. Men det kanske är framtidens pengar. På plus-sidan är att Bitcoin är icke-statligt, transparent och säkert. 

Använd QR koden från din Bitcoin-plånbok eller klistra in adressen nedanför för att föra över några Satoshis till min Bitcoin-plånbok. 

Bitcoinadress: 1ZQH43VXmqULhoDXneFBNfkJ6U1MTisCm

Swish

Swisha till nummer 070 256 0775. Skriv Skvattram i meddelanderaden. 

Patreon

Har du nytta av bilderna och vill stödja projektet på kort eller lång sikt. Gå in på Patreon och välj hur du vill stötta upp. Vill du bara stötta en gång är nog Swish enklare. Annars kan du ta bort ditt patronskap efter första betalningen. Publiceringstakten kommer bli ojämn. Därför dras betalningar månadsvis från min Patreonsida. 

https://www.patreon.com/jonawik

Kontant

Leta upp mig IRL, det är fullt görbart. 

Creative Commons

Creative Commons är ett sätt att dela med sig till världen och en av de bra sakerna med ett fritt och öppet internet. Vill du inte betala för bilderna är det fritt att göra så. Vill du betala för bilderna så finns det alla möjligheter att göra det. 

Det är fritt att använda bilder för fria och frivilliga syften. Hänvisa endast till Foto: Jonathan Viksten. Företag med färre än 50 anställda får också gärna använda bilderna. Kontakta mig för mer högupplösta bilder. Stöd gärna mitt fotograferande genom att betala vad du tycker att bilderna är värda för dig, läs om hur du kan göra det på stödsidan.

Creative Commons Licence
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.